Kuno PortaBook

Kuno

 99,99

Ben je gekreukelde boeken en ingewikkelde E-readers ook zo moe? Dan is dit wat je nodig hebt, de PortaBook is speciaal ontworpen voor jou, fysieke blader knoppen en een gemakkelijke interface zorgt ervoor dat jij zonder gedoe kan lezen. Met haar 6 Inch Scherm en Pocket-Sized ontwerp heb je altijd en overal een boek bij de hand, of het nu op de bank is of op een zonnig strand! Ook heb je toegang tot je favoriete E-boek App met de Google Play Store. Kuno PortaBook, Keep it Easy.

Snelle levering KunoTech Voor 16.00 besteld, volgende werkdag in huis

Garantie KunoTechJe krijgt 1 Jaar garantie op de PortaBook

Goede Beoordeling KunoTechGemiddelde klantbeoordeling van 4,8 Sterren

PortaBook

De E-reader voor iedereen.

Scherm Grootte PortaBook E-reader

Compact Design.

Met een 5.9 Inch Scherm en een gewicht van 155 gram is de PortaBook Perfect om mee te nemen op reis.

Bestanden PortaBook E-reader

Meerdere Bestanden.

Lees E-books van alle bestand formaten. EPUB, PDF, DOC, MOBI, TXT, HTML en meer.

Opslag PortaBook E-reader

Al je boeken in een plek.

Met 16 Gigabyte aan opslag kun je al je boeken op de PortaBook lezen. Als dit niet genoeg is kun je een Micro SD kaart toevoegen tot 128GB

Kuno PortaBook E-reader Zijkant

Keep it Easy.

De Kuno PortaBook E-reader is jouw ideale E-reader voor leesplezier. Ben je klaar met het gedoe van traditionele e-readers en het gesjouw met papieren boeken? De PortaBook biedt een simpele oplossing: met gemakkelijke bladerknoppen en een gebruiksvriendelijke interface kun je direct duiken in je favoriete verhalen, zonder enige inlog- of abonnementsvereisten. Dit handzame apparaat, voorzien van een compact 5.9-inch scherm en een lichtgewicht ontwerp, zorgt ervoor dat je nooit meer zonder je boeken hoeft te zijn – of je nu ontspant thuis of geniet van de zon op het strand.

PortaBook E-reader Front Shot

Al je boeken op een plek!

De Kuno PortaBook E-reader schittert echt als het gaat om de veelzijdigheid in bestandsformaten en de toegankelijkheid van de Google Play Store. Wat je leesvoorkeur ook is – of je nu houdt van de nieuwste romans in EPUB-formaat, studiemateriaal in PDF doorneemt, of belangrijke documenten in DOC en TXT moet lezen – de PortaBook kan het allemaal aan. Deze brede ondersteuning zorgt ervoor dat je vrijwel elk boek dat je wilt lezen, kunt openen zonder zorgen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de Google Play Store; deze geeft je toegang tot een haast eindeloze verzameling e-boek apps. Alles bij de hand!

Easy to Keep.

Het compacte design van de Kuno PortaBook E-reader is perfect voor de lezer die graag onderweg is. Met zijn slanke, lichte vorm en het handzame 5.9-inch scherm past deze e-reader moeiteloos in je tas, rugzak, of zelfs in de zak van je jas. De PortaBook maakt het mogelijk om elk vrij moment om te toveren in een leesmoment. Bovendien wordt elke PortaBook geleverd met een stevig hoesje, dat niet alleen het apparaat beschermt tegen stoten en krassen, maar ook tegen de elementen. Dit betekent dat je zonder zorgen kunt lezen in een park of tijdens een outdoor avontuur, wetende dat je e-reader veilig is. Deze combinatie van draagbaarheid en bescherming maakt de PortaBook perfect om overal naar mee te nemen, van de trein tot het strand!

Specificaties

FunctieSpecificatie
Scherm afmetingen5.9 in
Beeldschermresolutie640 x 480
dpi138
TouchscreenJa
Type touchscreenCapacitief
SchermE-ink
Product gewicht155 g
KleurGrijs
Opslagcapaciteit16 GB
Type extern geheugenslotMicro SD
Maximum card capaciteit128 GB
Data cable connectionType-C USB
WIFIJa, 802.11ac
Maximale batterijduur22 dag
Accu/batterij capaciteit in mAh1300 mAh
File format ebookEPUB, PDF, DOC, TXT, Html, MOBI, FB2, RTF, CHM
Google Play SoreJa
Fabrieksgarantie termijn1 jaar
Reparatie typeVerzenden
App werkt op besturingssyteemAndroid 8.1
Introductiejaar2024
Dikte6.8 mm
Product breedte113 mm
Product hoogte138.5 mm
Scherm6 inch E ink